Vivofonto

Zienswijze

Een nieuwe kijk op persoonlijke ontwikkeling.

VivoFonto betekent levensader, een ader die via je achterhoofd door je ruggenwervel naar beneden hoort te lopen. Hij geeft tijdens zijn tocht zeven programma’s energie, en deze zeven programma’s maken jou wie je bent.

Er is veel mis op dit moment in de wereld, er is veel onrust en er komen steeds meer psychische problemen bij. Mensen voelen zich niet meer thuis in hun lichaam, baan of relaties. Veel twijfels en een algemeen onbestemd gevoel. En dan hebben we het niet eens over al die mensen en kinderen die hoogsensitief zijn, en daardoor van voor niet meer weten of ze van achteren leven.

Niet gelukkig met je omgeving en jezelf ? Dat komt omdat je totaal geen kennis van je eigen kunnen hebt. Oude patronen overheersen je puurheid. De aandacht ligt voor 98% buiten jezelf. De hele dag door zijn je zintuigen bezig om alles te verwerken wat er binnen komt, maar ook je organen maken overuren, omdat we zoveel junkfood binnen krijgen. Dat maakt moe en trekt je weg van je ware aard. Je weet het niet meer.

Het niet weten maakt dan weer dat je op je omgeving gaat mopperen Je bent moe en onvoldaan, je voelt geen passie voor wat je doet en alles is te veel. Vele dagen mogen voor jou zo voorbij gaan.

Jolanda heeft een hele eigen methode ontwikkeld, waardoor je wel in jezelf kan zakken en in je eigen kunnen leert vertrouwen. Deze methode is heel gemakkelijk toe te passen, je hebt alleen een zetje nodig. En daar zijn we goed in, de mens een zetje in de goede richting geven.

Deze programma’s zijn belangrijk voor jezelf en ons:

De keelchakra:
het leren uiten wat er door je heen gaat

De hartchakra:
jezelf eindelijk niet meer afgesloten voelen

De zonnevlechtchakra:
weer herontdekken dat je geweldige kwaliteiten in je hebt, die je nog gebruiken kan ook !

De buikchakra:
het samen zijn en werken met anderen. Hier vind je de cursussen en workshops, waarin je geprikkeld wordt om in een groep niet jezelf kwijt te raken maar helemaal te kunnen zijn wie je bent en daardoor ook mooi functioneel te zijn in het geheel.

De basischakra:
jezelf wortelen, niet bang zijn om de juiste baan, relatie of woonplek te creëren en onderhouden. In je eigen behoeftes leren voorzien.

De voorhoofdchakra:
op een andere manier leren kijken naar jezelf en de buitenwereld. En vooral inzichten krijgen in het geheel van het leven.

De kruinchakra:
jezelf niet meer eenzaam hoeven voelen omdat je jezelf verbonden voelt met alles en iedereen om je heen. Verbonden zijn met het “weten”.

De bovenstaande chakra's worden grondig behandeld in de jaartraining,
voor informatie over de jaartraining
Klik hier.

terug naar boven