Vivofonto

Wie ben ik?

Jolanda van MelisVan therapeut naar leraar van leraar naar ondernemer, van ondernemer naar mezelf in dienstbaarheid voor een groter geheel. Vorm is niet zo belangrijk maar de intentie is wat telt, zolang als wat ik doe in licht en liefde kan blijven stromen, maakt het niet zoveel uit of ik de therapeut, de leraar of de ondernemer ben, maar mag ik overal zijn zoals ik ben en waar ik nodig ben! 

“Vroeger was ik een toverballenboom, welke vrucht men ook van me verwachte ik was er van overtuigd dat ik het voor elkaar kreeg en vaak ploeterde ik om elke vrucht te creëren en daarmee hoopte/verwachte ik  de ander gelukkig te maken. Wonder boven wonder lukte het mij ontzettend vaak, ik creëerde alle soorten en maten fruit, iedereen was vervuld. Ik ging dood...

Ik ben weer voorzichtig gaan groeien diep vanuit één  zaadje wat overbleef en ja met groeipijnen maar vooral ook met veel geduld. Nu ben ik een uniek exemplaar geworden met heerlijke appels aan zijn kruin, en iedereen die appeltjes zoekt en nodig heeft kan bij mij terecht. En degene die peertjes of kersen nodig hebben kunnen bij mijn medereizigers volop hun buikjes vol eten”

Als ik vroeger toch al had geweten dat ik een appelboom was, dan...

Maar ik wil je wel meegeven dat ik mijn ervaring als toverballenboom voor geen goud had willen missen. Want daardoor voel ik me nu nog meer gedreven om mensen te ondersteunen bij hun zoektocht naar hun ware bezieling. En wat mooi als we met ons allen dan ook onze kinderen veel vroeger kunnen leren dat ze fantastisch zijn zoals ze zijn! Laten we een goed voorbeeld zijn voor hen door ook kleur te erkennen, bekennen en te gaan leven!

Jolandaterug naar boven

Blog

Wat ik delen wil ...

> Lees verder