Vivofonto

Consult

Personal coach:

Ik maak niet alleen karakterprofielen maar geef ook inzichten in zaken die bedrijfsmatig spelen en werk gerelateerd zijn. Als personal coach zie ik altijd de verbindingen en koppelingen tussen persoon en werk/doel. Wat loopt en wat niet, hoe je iets zou kunnen aanpakken of juist niet.  Dit kan zowel praktisch als gevoelsmatig zijn. Vaak zie ik bepaalde koppelingen en handelingen die anders aangepakt kunnen worden en komen er ook inzichten die belangrijk kunnen zijn voor de toekomst. En maak verbindingen voor het team/personages en de innovatieve plannen/te bereiken doelen.

Lekker in je vel zitten is niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving een fijne gedachte. Je zal zowel in je werk als in je dagelijkse leven te maken hebben met samenzijn en samenwerken. En jezelf helemaal kunnen zijn bij wie je ook bent en wat je ook doet zal duidelijkheid geven maar ook inspiratie en balans.
Het is erg belangrijk om te weten of iemand van nature een bepaalde karaktertrek heeft of dat deze karaktertrek is ontstaan door beschadigingen van het leven. Wanneer iets in aanleg aanwezig is dan kan dit nauwelijks verbogen worden, het zit in zijn natuur. Maar als een karaktertrek ontstaan is dan kan het een andere richting in groeien.  Een eikenboom blijft een eikenboom maar als zijn takken helemaal de verkeerde kant op groeien en dat wordt een last voor zijn omgeving en zichzelf dan kan je hem snoeien en daardoor ruimte scheppen voor nieuwe groei.
De consulten die ik geef brengen balans en inzichten op het gebied zowel geestelijk, emotioneel als lichamelijk.
Ik werk aan de hand van mijn Visie VivoFonto.


terug naar boven