Vivofonto

Team

De economie en markten zijn sterk in beweging, dit betekent innoveren!!

Beweegt het management en de medewerker ook voldoende mee in de huidige veranderingscultuur?

Een goed en flexibel management met oog voor de mens en zijn kwaliteiten in zijn team is het halve werk als men met nieuwe plannen de toekomst in wil en niet vast wil houden aan oude patronen. Sterker nog je mensen zijn de drijvende kracht en het gezicht van je onderneming en bepaalt het succes van innovatie en het slagen! 

De werkelijke kracht en positie binnen de organisatie van de directie of de ondernemer en waar wil deze naar toe, waar liggen zijn of hun sterke eigenschappen en welke personen heeft men nodig om een gebalanceerd team te creëren voor de toekomst visie.

Managers: Door het management goed te screenen, positioneren en te motiveren zullen zij binnen hun teams en de werkplekken de doelstellingen sneller bereiken door meer efficiëntie uit hun mensen/team te halen.

Medewerkers: Medewerkers op de vloer voeren meestal dezelfde taken uit in een eigen team, toch is het een gemêleerd gezelschap met geheel eigen karakters en achtergronden. Hierdoor kunnen misverstanden ontstaan omdat ieder op zich op een geheel eigen wijze zijn taken uit zal voeren. Door de persoonlijkheid in kaart te brengen en dit op een veilige manier samen te delen zal er onderling meer herkennen en erkenning ontstaan. Hierdoor komt er meer respect en zal men meer open staan voor elkaars verschillen. En toch hetzelfde doel kunnen bereiken.

 

 

 

 terug naar boven