Vivofonto

Trainingen


Daagse Training  +  4 daagse training


7 Daagse:
Het is een intensieve en erg interessante training vol inspiratie die alles te maken heeft met het volledig benutten van je aangeboren kwaliteiten en om je ware karakter te herkennen en erkennen.  En bedoeld voor diegene die balans en inspiratie zoekt in het leven en zijn eigen unieke pad wil bewandelen.

We werken aan de hand van het boek "VivoFonto'  en doordat alle chakra’s aandacht krijgen, zal er ook balans ontstaan in je levenssysteem. Je leert je innerlijke belevingen, intuïtie en inzichten beter herkennen waardoor  je veel meer zal luisteren naar wat je zelf of je omgeving nodig heeft. Je zult kennis opdoen door gelaatskunde en de oosterse leer van de elementen in combinatie met de chakraleer.

Als je heel  diep vanbinnen een gevoel hebt dat je het leven volop wil benutten zowel voor jezelf als voor de omgeving zal je je bij deze manier van ontwikkelen thuis voelen. Ieder persoonlijk zal hierin zijn eigen weg vinden. 

Doordat je je valkuilen en je kracht leert kennen ontstaat er ook veel meer zelfvertrouwen en kan je vanuit jezelf in zijn totaliteit veel meer beleven en genieten van het leven en je kunt ook betere keuzes  maken of het nu gaat om werk, relaties of grotere keuzes zoals een zielsopdracht vervullen, en misschien vind je je bezieling juist in het leven wat je op dit moment al leeft. Alles is mogelijk, zo wie zo zal lichaam - geest en zielsbeleving met elkaar verbonden worden en gaan duidelijk meer samenwerken. Ieder zal geheel op zijn eigen wijze door de training heenlopen. 

Beleven en inzichten krijgen door te doen staat bij mij voorop, natuurlijk is er aandacht voor al je belevingen want die zijn juist zo interessant. Maar het is geen therapiegroep waarin we continu bezig zullen zijn met de problemen die we hebben. Het is juist zo mooi om op een bijzondere manier meer tools in handen te krijgen om je leven aangenamer te maken.....  
  

Tijd: 9.30 tot 16.30\17.00

Kosten:  €550,00( bij opmaak van factuur komt er 21% btw bij)  
              De kosten kunnen na overleg in delen betaald worden.

 

Wil je meer informatie over de inhoud neem dan gerust contact met mij op.

info@vivofonto.nl of 06-12785141


4 Daagse training

Deze Training kan je volgen als je de eerste training al gedaan hebt.
Naast het indalen van je zielsenergie en het gebruiken van je chakra’s, gevoelens en lichaam om je ziel (de harde schijf) te laten creëren en bewegen zijn er ook nog eens een heleboel software pakketjes die je met je mee draagt. Hierdoor krijgen we gevoelens, gedachten en bewegingen die we niet altijd thuis kunnen brengen of soms ook knap lastig kunnen zijn omdat ze maar niet uit ons systeem verdwijnen.

De training zal je leren om deze softwarepakketjes te herkennen en er ook mee te werken. Deze software heeft ervaringen opgeslagen die telkens in een soort herhaling in ons leven blijven terug komen. Deze ervaringen komen vanuit: wat we als kind hebben geleerd en wat we al generatie op generatie hebben opgeslagen. Je kunt een software hebben van een voorouder waardoor je precies hetzelfde gedrag zal vertonen en zelfs dezelfde ervaringen kan meemaken. Maar ook dragen we informatie mee van vorige levens of we kunnen zelfs van wildvreemde software oppikken net als dat je in een computer een virus op kan lopen. En dan hebben we ook nog eens ons dagelijkse leven die de boel kan laten vastlopen door te veel op onze schijf te plaatsen.

Ons lichaam/menszijn reageert als een verlengstuk op deze software net zo snel als dat we op een toetsenbord of touchscreen tikken en er beeld ontstaat. Of dat we omschakelen van Nederland 1 naar SBS 6.

Door te leren hoe deze software pakketjes bij je in elkaar steken, waar ze vandaan komen en hoe je ermee om kunt gaan en ze zelfs uit je systeem kan halen zal er meer rust en balans ontstaan waardoor je jezelf nog meer kan richten op je oorspronkelijke zijn ….. je ziel! 
 
Tijd:
9.30 uur tot 16.30 uur
Kosten:
€ 325,00   ( bij opmaak factuur komt er 21% BTW bij)
Inclusief materialen, koffie/thee en Lunch
Kosten zijn in overleg in delen te betalen.

 

 
Opgeven: 
0612785141   of   
info@vivofonto.nl


terug naar boven