Vivofonto

Consult

Wanneer kan ik iets voor je betekenen als je voor een energetische behandeling/begeleiding naar mij toe komt?

Wat mag je verwachten?
Ieder mens is uniek en daardoor zal ook ieder mens de behandelingen/begeleiding op een hele eigen manier beleven en ervaren. Maar ik streef ernaar:

Naast de zielstekeningen geef ik ook behandelingen. Hierdoor krijg je direct inzage waar bepaalde problemen vandaan komen en gaan we ook aan het werk om het probleem in beweging te krijgen zodat het opgelost kan worden. Soms is een oplossing erg simpel en ligt heel dichtbij en zijn we te ver op zoek naar mogelijke oplossingen. De behandelingen zijn energetisch en werken zowel geestelijk, lichamelijk, emotioneel en op zielsniveau.

Belangrijk:
Ik ben niet medisch onderricht en we zullen je dan ook altijd doorverwijzen naar een specialist als blijkt dat de klachten niet afnemen. Je blijft zelf verantwoordelijk om goed voor jezelf te zorgen en de juiste stappen te nemen. Klachten die door bepaalde leefgewoontes, stress en/of emotionele achtergronden veroorzaakt zijn, zullen bij onze behandelingen zeker af nemen en zelfs vaak ook helemaal verdwijnen.


Voor iedereen: Ieder mens heeft aangeboren kwaliteiten en kan tijdens zijn leven ook kwaliteiten bij leren. Waar je mee geboren bent zijn in eerste instantie de belangrijkste aandachtspunten want dat is waar je gelukkig van wordt en waar je mooie dingen mee kan doen en met deze kwaliteiten kan je ook je problemen aanpakken. Een lamp maakt geen muziek en in een koelkast bakken we geen brood.

En zo kijk ik naar degene die voor een zielstekening komt, wie ben je wat past bij je, waar zitten je valkuilen en waar ben je beschadigd of heb je nog mogelijkheden om te groeien? Zijn wie je bent................. maar ook alles wat om je heen beweegt zal gelezen kunnen worden. Zoals je relaties , je werk en je organisatie.Kosten:

In de praktijk: €75,00
( zakelijk € 90,75 ) 
Videoconsult:  € 65,00  ( zakelijk € 78,65 ) Het is aan te raden om tijdens de sessies alles op te nemen, omdat er ontzettend veel verteld wordt. Na het consult zal je ook de kleurenuitleg per mail toegestuurd krijgen.

________________________________________

Voor kinderen: Ook voor kinderen is de tekening/sessie een mooie aanvullende waarde, zodat je als ouder of begeleider beter gaat begrijpen waarom bepaalde dingen niet lekker lopen of wat het kind kan missen om te ontwikkelen of dat je ook het vertrouwen kan krijgen dat je juist al een heleboel goed doet !!! Veel kinderen leven en denken al als een volwassene en zijn al vroeg met zijn bezieling bezig. Wat betekent dat het kind al kopzorgen heeft over de wereld en de mensen om zich heen.

Kosten: € 50,00 t/m 16 jaar ( Zakelijk € 60,50 ) 

Ook hier mag je alles opnemen, het is alleen al geweldig om te horen hoe je kind uit zichzelf reageert op het gesprek,

________________________________________

Voor het gezin: Binnen een gezin komen werkelijk hele verschillende types voor, we denken dat we uit 1 hout gesneden zijn maar in de werkelijkheid is dat niet zo. Zelfs al hebben we allemaal dezelfde neus ;-) Het is anders dan in een dierenwereld waar een bepaald diersoort geboren wordt in een nest. Een teckel komt uit bij teckels en zal zien dat iedereen korte pootjes heeft. Maar als een teckel geboren wordt in een nest met allemaal labradors dan zal die zich vreemd voelen met zijn korte pootjes. En om het nog ingewikkelder te maken kan het zijn dat de teckel in een zeer gemêleerd gezelschap terecht komt. Een pitbull en 2 labradors en een herder. Dan is het nog moeilijker om je identiteit te herkennen. Als je je dit voorstelt dat dit binnen een gezin toch echt altijd zo is dan zou je misschien ook begrijpen waarom er bepaalde problemen zich voordoen. Door het lezen van ieder individu van het gezin en iedereen wakker te maken van de mooie kwaliteiten in ieder persoon en ook duidelijk te maken dat wat jij kan de ander niet in zijn systeem heeft zitten dan zie je werkelijk een openbaring ontstaan!

Kosten: Dat hangt van de gezinssamenstelling uit en hoe men ervoor kiest om te werken. Ik kan een heel dagdeel met het hele gezin aan tafel zitten. Maar men kan er ook voor kiezen om ieder individu apart te laten tekenen en daarna met het gezin bij elkaar komen met alle tekeningen. Neem even contact op wanneer je interesses hebt.terug naar boven