Vivofonto

Cursus "Je leven in eigen handen nemen"

Datum: 14-09-2024 t/m 07-12-2024

Een bijzondere manier waarin jij jezelf gaat leren zien in diepere lagen. En iedere laag die je tegen mag komen en onderzoeken zal er voor zorgen dat je dichter bij een groter plan gaat komen op je eigen unieke manier.

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:
• Leer je software kennen, wat heb je in je leven opgeslagen. Aangeleerd gedrag, overtuigingen enz. Gezin waar je uit komt maar ook gaan we werken met de voorouders.
• Triggerpoints- wat zet jouw in beweging en ben je bewust van hoe je reageert? Lees je lichaam/emoties/ gedachte en leer om ze niet de overhand te laten nemen maar er op de juiste manier mee om te gaan. We doen veel vanuit geconditioneerde patronen. Door hiermee te werken ga je ook leren mensen en situaties in je omgeving helder te lezen en begrijpen.
• Welke identiteit\trucjes heb je ontwikkeld om te overleven en niet in verbinding zijn met je oorspronkelijke gevoelens, angst- verdriet/verlangens en blijheid\ inspiratie. Wanneer je bij deze basis gevoelens komt dan kom je ook hele erg dicht weer bij je eigen bron.
• We zijn allen geboren met unieke kwaliteiten en om deze als mens in te zetten voor de wereld om ons heen, dat kan groots maar ook verfijnd. Hoe laat jij je ziel toe om over te dragen wat de bedoeling is. Als je vanuit je ziel werkt op wat voor manier dan ook dan ben je het medium van iets veel groters.

De dagen zullen zeker inspirerend zijn en het is een bijzondere en liefdevolle beleving om dit samen in een groep mensen te doen met verschillende achtergronden, dat is mijn jarenlange ervaring.

Je kunt het gevoel hebben om ergens klaar mee te zijn of juist ergens klaar voor in beide situaties zal deze cursus je leren om meester te worden over je eigen leven.

Wanneer: Zaterdagen van 9.30 tot 16.30

Data: 14-9 / 28-9 / 12-10 / 26-10 / 9-11 / 23-11 / 7-12

Waar: Het Spekrijt Walsbergseweg 38 Deurne

Kosten: € 750,00 ( bij opmaak factuur komt er btw bij en je mag in delen betalen)

Wil jij er graag bij zijn? Dan hoor ik het graag.

info@vivofonto.nl

0612785141


Terug naar het agendaoverzicht