Vivofonto

2 Daagse

Datum: 13-03-2020 t/m 14-03-2020

“ Haal meer uit jezelf ”

Bij communiceren denken we aan het goed overbrengen wat we bedoelen, deze 2 daagse training gaat andere uitdagingen aan.
Want wie denkt er wel eens aan waar we de informatie vandaan halen waarmee we communiceren? Is het wat we voelen of denken en dat we dan met anderen moeten delen? Luister je goed naar jezelf? Begrijp je wat er allemaal binnen in je afspeelt?

Er zijn verschillende bronnen waar we informatie vandaan halen en waar we heel vaak niet bij stil staan. Deze tweedaagse training zal je mooie inzichten, inspiratie en bewustwording meegeven. Je zult versteld staan wat je via jezelf allemaal te weten kan komen.

De volgende onderdelen komen te spraken:

• Je lichaam
Je lichaam is het mooiste en ingewikkeldste materiaal wat we bij ons dragen, het is duizenden malen intelligenter dan onze computers en mobieltjes. Daarom wordt het tijd dat je op onderzoek gaat hoe je hele systeem voor je werkt. Je lichaam is de hele dag door met je aan het communiceren en ontvangt vanuit verschillende bronnen informatie.

• Je opgebouwde programma’s
We bouwen in ons leven een heel systeem op met ervaringen waardoor we ook verschillende karakters ( ego’s) ontwikkelen. Deze zullen zich uiten via ons lichaam en nemen te pas en te onpas hun plek in. Wat betekent dat je van het ene op het andere moment streng en groot of klein en onzeker kan worden. Je communiceert dan vanuit een oud patroon.

• Je voorouders
We worden onbewust ook nog voortbewogen door onze voorouders, er kunnen prachtige kwaliteiten meegegeven zijn maar er kunnen ook pijnpunten en disbalans mee komen. We gaan vooral ervaren wie onze voorouders waren.

• Je ziel en het Universum
Communiceren via en met je Ziel en het Universum is een fijne maar vooral ook een inspirerende gewaarwording, Het openen van kanalen die al jaren dichtzitten zal je energie inspiratie en inzichten geven.

Ga jij met mij de uitdaging aan?
Jolanda

Opgeven: info@vivofonto.nl of 06-12785141

Plaats: ‘t Lichthuys St Annaweg 10 5684 NM Best

Datum/Tijd: Vrijdag 13 en Zaterdag 14 Maart van 9.30 tot 16.30

Kosten: € 150,00 ( bij opmaak factuur komt er BTW bij )

Inclusief: Werkmaterialen. Voor koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd

Terug naar het agendaoverzicht